Om Swekki

Omvandlar företag genom en unik blandning av expertis och erfarenhet.

Swekkis Passion och Process

SWEKKI TECHNOLOGY AB grundades 2019 och är en webbyrå baserad i Stockholm, Sverige. Vi är ett nära team av designers och utvecklare med stor passion för modern webbdesign och optimering för bästa prestanda. Genom ett nära samarbete med våra kunder och varandra skapar vi en vinnande strategi för ditt projekt och företag. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och arbetar sedan tillsammans med dig för att förverkliga din vision med innovativa designlösningar och engagerande marknadsföringsstrategier.

Passion för Resultat

På Swekki Technology brinner vi för varje projekt och ger det en outsinlig energi och hängivenhet, oavsett omfattning. Dina affärsmål blir vår drivkraft och driver oss att lägga våra hjärtan och själar i varje företag.

Ansvarsfull Hantering

Pålitlighet är vår grundsten; anförtro oss ditt projekt och var säker på att det kommer att få den yttersta omsorgen och uppmärksamheten. Vi tar ansvar för varje uppgift, säkerställer dess framgång och din tillfredsställelse.

Excellens i Detalj

Hantverk är vår signatur Genom noggranna processer och ett obevekligt åtagande för excellens levererar vi konsekvent produkter av oöverträffad kvalitet. Varje detalj granskas noggrant, varje aspekt förfinas, vilket resulterar i resultat som överträffar förväntningarna.

Kundbaserad Prestige

Vårt rykte går före oss, byggt på en grund av förtroende och beundran från våra kunder. Recensioner bekräftar vår skicklighet och vårt engagemang för att överträffa alla förväntningar och lämna ett bestående intryck. Med Swekki Technology uppfylls inte bara dina ambitioner - de överträffas med stil och finess.

Är du redo att prata om ditt projekt?

Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa ditt företag att nå sin fulla potential online.

Tjänster

Priser

Företags Startpaketet

En professionell grundlösning
SEK 6900

Avancerat paketet

Ökad funktionalitet och anpassning
SEK 15900

Webbshop Paketet

Maximerad online-försäljning
SEK 24900