Hitta din lokala
Webbyrå i Stockholm
med Swekki Technology

Är du ute efter en professionell och pålitlig webbyrå i Stockholm? Swekki Technology är din lösning! Vi hjälper företag att öka sin digitala närvaro och uppnå topprankningar i sökmotorerna. Kontakta oss idag och låt oss ta hand om din hemsida med personlig service och framgångsrika resultat.

webbyrå i Stockholm

Adress

Stockholm, Sweden
Siktgatan, Vällingby.

Postadress

SWEKKI TECHNOLOGY AB
Kivra: 559257-9618
106 31
Stockholm SE

Oavsett om du har en idé som du vill diskutera med oss eller om du har en allmän fråga, är vi glada att boka ett möte med dig för en kostnadsfri konsultation. Fyll i det här formuläret så kommer en person av vårt team att kontakta dig inom kort.

Ekonomi Avdelningen

ekonomi@swekki.com

Support Avdelningen

support@swekki.com

Vanliga frågor

Swekki, webbyrå i stockholm erbjuder ett brett utbud av webbutvecklingstjänster, inklusive skräddarsydd design och utveckling av webbplatser, e-handelslösningar, mobilanpassade webbplatser och utveckling av webbapplikationer.

Våra priser varierar beroende på det specifika projektet och arbetets omfattning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov och budget. För att få en detaljerad offert och mer information om våra priser, vänligen kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Du kan också besöka vår prissida för att få en överblick av våra olika paket och tjänster

Tidsplanen för ett projekt varierar beroende på arbetets komplexitet och omfattning. Du får en detaljerad projektplan och tidslinje efter att ha diskuterat dina önskemål och mål.

Ja, vi ger en garanti för det arbete vi utför och vi garanterar att all vår design och utveckling kommer att vara funktionell och utan buggar.

Ja, alla våra webbplatser är optimerade för sökmotorer och vi kan erbjuda ytterligare SEO-tjänster vid behov.

Absolut, alla våra webbplatser är optimerade för mobila enheter och vi testar dem på olika enheter för att se till att de är helt anpassade.

Ja, vi kan erbjuda webbhotell och domänregistreringstjänster som en del av vårt paket eller så kan du använda din egen.Vi erbjuder alltid gratis domän och webbhotell i ett år.

Ja, vi erbjuder löpande underhålls- och supporttjänster för att se till att din webbplats alltid är uppdaterad och fungerar smidigt.

Maskininlärning kan bidra till att förbättra e-handeln genom att analysera kundernas beteende och preferenser, förutsäga framtida trender samt anpassa shoppingupplevelsen. Detta kan leda till ökad försäljning, kundbevarande och övergripande affärstillväxt.

Ja, vi kan integrera en chatbot på din e-handelswebbplats för att ge kundsupport och hjälp dygnet runt, vilket bidrar till att öka kundnöjdheten och försäljningen.

Ja, maskininlärning kan användas för att förbättra programvara för hantering av e-lärande genom att analysera elevernas beteende och inlärningsmönster, ge personlig feedback och rekommendationer samt anpassa läroplanen för att möta varje elevs individuella behov.

Absolut, vi erbjuder rabatterade tjänster för ideella organisationer och kyrkor. Vi förstår hur viktigt deras arbete är och vi stöder dem gärna på alla sätt vi kan. Om du är en icke-statlig organisation eller en kyrka ber vi dig meddela oss när du kontaktar oss, så att vi kan ge dig lämplig rabatt.

Tjänster

Priser

Företags Startpaketet

En professionell grundlösning
SEK 6900

Avancerat paketet

Ökad funktionalitet och anpassning
SEK 15900

Webbshop Paketet

Maximerad online-försäljning
SEK 24900