Webbplatsdesign

Från enkla bloggar till komplexa webbplatser på företagsnivå

Attrahera fler kunder och öka intäkterna med vår strategiska designmetod

Skapa en tydlig onlineidentitet med Swekki technology expertis.

E-handelswebbplats

Revolutionera din digitala närvaro nu

På Swekki Technology är vi digitala visionärer. Vi skapar skräddarsydda mästerverk för din digitala identitet med banbrytande design och sömlös funktionalitet. Kontakta oss idag för att revolutionera din digitala närvaro.

Säg allt med en fantastisk webbplats

Maximera ditt varumärkes potential med en skräddarsydd webbplats från Swekki Technology. Vi skapar webbplatser som speglar din professionalism och unikhet, fångar uppmärksamheten hos din publik och förstärker din digitala närvaro. vi en sammanhängande och minnesvärd online-närvaro för ditt varumärke. Ta din digitala marknadsföring till nya höjder med våra exceptionella webbdesign-tjänster.

Vi erbjuder skräddarsydda webblösningar som passar ditt företags behov och hjälper dig att uppnå dina tillväxtmål.

En personlig webbplats är din äkta essens på nätet. Vårt specialiserade team skapar en unik digital närvaro som speglar ditt varumärke. Genom skräddarsydd design betonar vi din identitet och stärker banden med din publik. Välj äkthet över förinställda mallar och visa upp din unika karaktär. En skräddarsydd webbplats visar ditt engagemang för professionalism och sticker ut i mängden. Satsa på briljans istället för medelmåttlighet med Swekki Technologys skräddarsydda webbdesign.

Inbyggd SEO

En webbplats utan sökmotoroptimering (SEO) är som en byggnad utan adress – osynlig i det digitala landskapet. Vi inkluderar omfattande SEO-tjänster i våra webbdesignpaket för att säkerställa att din online-närvaro blomstrar. Vårt team hanterar både on-page och off-page SEO för att passa din målgrupp och geografiska behov. Med denna holistiska strategi är din webbplats redo för optimal synlighet och framgång.

Responsiva webbplatser

En responsiv webbplats är nödvändig i dagens mobilinriktade värld. Våra skräddarsydda lösningar anpassar sig smidigt till alla enheter utan manuell justering. Oavsett skärmstorlek förblir användarupplevelsen konsekvent optimal. Med våra mobilanpassade designlösningar är användarupplevelsen alltid i fokus.

GDPR-efterlevnad och webbplatssäkerhet

En välutformad webbplats måste uppfylla GDPR:s krav. Våra skickliga proffs specialiserar sig på att skapa webbplatser som är i linje med dessa regler och utrustade med säkerhetscertifikat för en trygg webbläsarupplevelse. Med vårt åtagande för efterlevnad och säkerhet kan du presentera ditt varumärke online med självförtroende och skydda användarnas integritet och förtroende.

Målet med Swekki Technology är att skapa en webbplats som både är visuellt tilltalande och enkel att använda. Att designa och utveckla en webbplats kan vara en komplex process, men med noggrann planering och kunskap om de involverade stegen kommer vi att ta din webbplats till nästa nivå.

Vi är dedikerade till moderna och rena designkoncept.

Steg Ett: Gratis konsultation

Om våra webbdesigntjänster har väckt ditt intresse, kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Det finns ingen skyldighet att engagera vår designbyrå, men vi ser fram emot att höra mer om ditt projekt och erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta dina behov. Vi är här för att lyssna, ge råd och samarbeta med dig.

Steg Två: Bygga webbplatsen

Våra professionella designers och utvecklare kommer att planera din nya webbplats med dig. Dra nytta av deras expertis när du definierar färgschemat, typografin, webbplatsinnehållet och andra element som uppfyller dina stilkrav.

Steg Tre: Bygga webbplatsen

När du har godkänt designen börjar vi bygga webbplatsen, dvs webbutvecklingen påbörjas. I det här skedet överlämnar webbdesign-teamet alla kreativa tillgångar till den gruppen som fokuserar på webbutvecklingen, för att i sin tur skapa en interaktiv version av webbplatsen som är helt verklighetstrogen.

Steg fyra: Lansering av webbplatsen

Efter att ha säkerställt att alla krav på webbplatsen är uppfyllda, att designen är korrekt och att det inte finns några fel, går utvecklingsteamet vanligtvis igenom en teknisk checklista för att se till att webbplatsen är tekniskt korrekt och redo att vara online.

Vår satsning på din framgång sträcker sig bortom den initiala designfasen; kontinuerlig webbplatsunderhåll är avgörande för att upprätthålla din online-närvaro. Genom regelbunden vård åtgärdar vi proaktivt tekniska problem, förbättrar användarupplevelsen och säkerställer att din webbplats rankas högt på sökmotorernas resultatlistor (SERP). Även om utsikten till webbplatsunderhåll kan verka skrämmande är det att säkerställa den sömlösa drift av din webbplats av yttersta vikt för dess fortsatta effektivitet. Var trygg, vi är här för att axla detta ansvar och se till att din webbplats förblir en pålitlig tillgång för att uppnå dina online-mål.

Klar att börja ditt webbdesignprojekt?

Låt oss börja med en kostadsfri konsultation

Tjänster

Priser

Företags Startpaketet

En professionell grundlösning
SEK 6900

Avancerat paketet

Ökad funktionalitet och anpassning
SEK 15900

Webbshop Paketet

Maximerad online-försäljning
SEK 24900