Sökmotoroptimering

Utnyttja den fulla potentialen i din webbnärvaro med våra SEO-tjänster.

Högre rankning, längre räckvidd, Optimera din närvaro på nätet med våra SEO-tjänster

Öka din digitala synlighet med Swekki Technologys SEO-tjänster!

Låt oss hjälpa dig att ranka högre i sökresultaten och nå ut till fler potentiella kunder.

Klar att ta ditt företag till nästa nivå online? Boka en kostnadsfri konsultation idag för att se hur våra skräddarsydda SEO-tjänster kan maximera din synlighet och driva tillväxt för ditt företag.

SEO-tjänster för att driva din webbplats till framgång

Utforska kraftfulla verktyg som tar din chatbots prestanda till nya höjder,
allt hanterat av Swekki Technology för en problemfri upplevelse

Webbplatsrevision och analys

Vi genomför en omfattande granskning av din webbplats nuvarande SEO-status för att identifiera eventuella områden som behöver förbättras. Genom att analysera tekniska problem och brister i sidoptimering kan vi optimera din webbplats för att öka dess synlighet i sökresultaten.

Sökordsanalys

Med vår sökordsanalys kan vi identifiera de mest relevanta sökorden och fraserna som potentiella kunder använder. Vi prioriterar dessa sökord baserat på deras konkurrensnivå och sökvolymer för att maximera din synlighet och trafik på nätet.

Konkurrentanalys

Genom att utvärdera konkurrenternas strategier får vi insikter om deras styrkor och svagheter. Denna analys ger oss möjligheter till förbättring och strategier för att skaffa en konkurrensfördel inom din bransch.

Sidoptimering

Vår sidoptimeringstjänst fokuserar på att förbättra din webbplats innehåll, inklusive metataggar, rubriker och bildalt-texter, för att matcha dina målsökord. Dessutom arbetar vi med att förbättra webbplatsens struktur, intern länkning och URL-struktur för en bättre användarupplevelse och krypbarhet

Innehållsskapande och -optimering

Vi utvecklar högkvalitativt och relevant innehåll som tillfredsställer användaravsikten och är optimerat för sökmotorer. Vår fokus ligger på att skapa engagerande och lättläst innehåll samtidigt som vi säkerställer att det är optimerat för målsökorden för att förbättra din synlighet online.

Länkbyggande

Genom vår länkbyggnadstjänst skapar vi högkvalitativa bakåtlänkar från trovärdiga webbplatser för att förbättra din webbplats auktoritet och synlighet i sökresultaten. Vi använder etiska strategier för att minimera risken för straff från sökmotorer och säkerställa långsiktiga fördelar för din webbplats.

Lokal SEO

Med vår lokal SEO-tjänst optimerar vi din närvaro för lokal sökning för att attrahera fler lokala kunder till ditt företag. Vi förbättrar din synlighet i lokala sökningar genom optimering av Google Business och listning i lokala kataloger för att maximera din lokal närvaro och attrahera kunder i ditt område.

Teknisk SEO

Vår tekniska SEO-tjänst fokuserar på att lösa tekniska problem som kan hindra din webbplats prestanda och indexering i sökmotorer. Vi optimerar din webbplats hastighet, mobilvänlighet och implementerar schema-markering för att förbättra din synlighet online och säkerställa en effektiv krypning och indexering av din webbplats.

Övervakning och rapportering

Vi spårar och analyserar nyckeltal som organisk trafik, sökordsrankningar och konverteringsfrekvenser för att mäta framgångar och identifiera förbättringsområden. Våra regelbundna rapporter ger insikter om kampanjprestanda och ger rekommendationer för optimering och förbättringar.

Kontinuerlig optimering

Vi anpassar och förbättrar kontinuerligt våra SEO-strategier baserat på förändringar i sökmotoralgoritmer och branschtrender. Genom regelbundna tester och förfiningar strävar vi efter att förbättra din synlighet och prestanda online över tid för långsiktig framgång och tillväxt för ditt företag.

Swekkis SEO-tjänster är här för att öka trafiken till din webbplats på ett hållbart sätt. Vi fokuserar på att skapa organisk tillväxt och synlighet för din webbplats, vilket ger långsiktiga resultat och hållbara framgångar

Din webbplats förtjänar mer trafik, men låt oss göra det på rätt sätt

Teknisk webbplatanalys

I den första fasen inleder vårt team med en ingående teknisk analys av din hemsida. Vi letar efter alla möjliga förbättringsområden och stora möjligheter som kan göra en stor skillnad för din webbplats. Teknisk SEO utgör ryggraden i din webbplats, så vi tar oss tid att noggrant granska varje aspekt för att hitta outnyttjade möjligheter och maximera din webbplats potential.

Djupgående Sökordanalys

Nu är det dags för vårt forskningsteam att lysa! De kommer att granska varje del av din webbplats, dina konkurrenters webbplatser och sökordsanalysverktyg. De kommer att lokalisera alla sökord som du redan rankar på, bör ranka på och identifiera vilka områden som erbjuder en lättillgänglig potential.

Oprimering av innehåll i full skala

Nu ska du inte vara rädd, men baserat på deras forskning kommer teamet att föreslå många optimeringar. Dessa optimeringar kommer att vara både tekniska och fokuserade på innehåll, och de kommer att göra din webbplats ännu bättre än den redan var. Och framför allt, redo för nästa steg!

Auktoritetsstrategi & Implementering

När din webbplats når teknisk och kontextuell excellens är det dags att sätta igång vår auktoritetsstrategi. Genom att anpassa strategin efter data-drivna insikter förbättrar vi din webbplats synlighet och ranking på sökmotorer. Vår SEO-strategi förstärker din webbplats auktoritet och organiska sökprestanda för hållbara resultat.

På Swekki Technology intar vi en noggrann inställning till SEO. Vi identifierar ditt företags styrkor och svagheter och fastställer din nuvarande position jämfört med dina konkurrenter. Utifrån detta visar vi dig vilka områden vi först behöver korrigera för att hjälpa dig att få störst effekt på kortast möjliga tid.

Optimera din webbplats för framgång

Ta nästa steg mot en synlig och framgångsrik närvaro online med våra skräddarsydda SEO-tjänster.

Vanliga Frågor om Anpassade Chatbots för Företag

SEO står för sökmotoroptimering och handlar om att förbättra din webbplats synlighet på sökmotorernas resultatlistor. Det är viktigt eftersom det hjälper potentiella kunder att hitta din webbplats när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

Tiden det tar att se resultat av SEO-arbetet kan variera beroende på olika faktorer såsom konkurrensnivå, nuvarande tillstånd av din webbplats och valda sökord. Generellt sett kan du förvänta dig att se märkbara förbättringar inom några månader, men kontinuerligt arbete är viktigt för långsiktiga resultat.

Våra SEO-paket inkluderar en rad tjänster såsom teknisk webbplatsanalys, sökordsanalys, innehållsoptimering, länkbyggande, lokal SEO och mer. Varje paket skräddarsys efter dina specifika behov och mål.

Vi utför en grundlig analys av din webbplats för att bedöma dess nuvarande tillstånd och potential för SEO-optimering. Oavsett om din webbplats är ny eller befintlig, anpassar vi våra tjänster för att maximera dess synlighet och prestanda.

Vi tillhandahåller regelbundna rapporter och uppdateringar om framstegen av SEO-arbetet, inklusive organisk trafik, sökordsrankningar och konverteringsfrekvenser. Dessutom är vårt team alltid tillgängligt för att besvara dina frågor och diskutera framstegen.

Tjänster

Priser

Företags Startpaketet

En professionell grundlösning
SEK 6900

Avancerat paketet

Ökad funktionalitet och anpassning
SEK 15900

Webbshop Paketet

Maximerad online-försäljning
SEK 24900